طرز تهیه نان گوجه فرنگی

 

 

مواد لازم:

آرد ساده

 

 225 گرم

 

نمک

 

 نصف قاشق مرباخوری

 

پودر خمیر ترش

 

 نصف قاشق سوپ خوری

 

عسل

 

 یک قاشق مرباخوری

 

روغن زیتون

 

 یک قاشق مرباخوری

 

آب گرم

 

 دو سوم لیوان

 

گوجه فرنگی

 

 6 برش

 

 

 

 

طرز تهیه:

از قبل گوجه فرنگی  های خشک را به قطعات ریز خرد کرده و مدتی در روغن زیتون می گذاریم. سپس در صافی می ریزیم. آرد را با نمک و پودر خمیر ترش مخلوط می کنیم. عسل  و روغن زیتون  را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس آب را می افزاییم تا خمیر حالت چسبندگی پیدا کند ( گاهی تمام آب لازم نیست).

گوجه های "از پیش آماده شده" را در این مرحله اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم . سپس در یک کاسه ی چرب شده قرار می دهیم. آن گاه به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم.

فر را در درجه حرارت 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. خمیر را به 16 تکه تقسیم کرده و هر تکه را به طول 28 سانتی متر در می آوریم و در قالب چرب شده گذاشته و به مدت 15 دقیقه در جای گرمی می گذاریم.

روی خمیر را به شیر آغشته می کنیم و زیره و کنجد  روی آن می پاشیم. آن گاه در فری که از پیش گرم شده، به مدت 30 دقیقه می پزیم.

همچنین می توانیم داخل خمیر کمی زیره هم اضافه کنیم.

/ 0 نظر / 58 بازدید